Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για ΣΥΡΙΖΑ: Ασύλληπτη η απέχθειά του για την ΕΛΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επιχειρεί να συνδέσει τις συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ με τις εκλογές.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μόνιμη φωνή μιζέριας και τοξικότητας και ότι η Κουμουνδούρου απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η απέχθεια της προς την ΕΛΑΣ παραμένει ασύλληπτη.

«Ο κύριος Τσίπρας, αντί να πει μια λέξη συγχαρητηρίων για τη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επιλέγει και πάλι την μικροκομματική αντιπολίτευση» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει ασύλληπτη. Πριν από μια εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας δυσφήμιζε από την Γερμανία την Ελληνική Αστυνομία διεθνώς, αποτρέποντας έτσι τους τουρίστες να επισκεφτούν την πατρίδα μας.Είναι ο ίδιος που, το περασμένο καλοκαίρι, κατηγορούσε τους Αστυνομικούς μας στον Έβρο ως δολοφόνους για την ανύπαρκτη«νεκρή Μαρία», υπονομεύοντας την Πατρίδα μας. Ο ίδιος που, εδώ και μια τετραετία, δεν έχει βρει μια λέξη υποστήριξης προς την Ελληνική Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει καταγράψει.

Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας, αντί να πει μια λέξη συγχαρητηρίων για τη μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επιλέγει και πάλι την μικροκομματική αντιπολίτευση. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως αποτελεί τη μόνιμη φωνή μιζέριας και τοξικότητας. Και, επίσης, ότι η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει ασύλληπτη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ