Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ: Στη δημοσιότητα τα τρία πρώτα σποτ της προεκλογικής του καμπάνιας

Το σύνθημα της καμπάνιας είναι: «Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Τα τρία πρώτα τηλεοπτικά του σποτ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην δημοσιότητα.

Με τον τίτλο: «Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» τα σποτ επικεντρώνονται στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και τα οποία το κόμμα έχει θέσει στο επίκεντρο του προγράμματος του για την προοδευτική διακυβέρνηση.

– Στο πρώτο σποτ εμφανίζεται ένας γιατρός να επιστρέφει στο σπίτι του αργά το βράδυ, εξαντλημένος από τις πολλές ώρες στο νοσοκομείο, όπου αναδεικνύει την έλλειψη προσωπικού και το γεγονός ότι παρά την πανδημία και την απώλεια χιλιάδων ανθρώπων δεν στηρίχθηκε η Δημόσια Υγεία.

1ο τηλεοπτικό spot ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εκλογές 2023- Γιατρός

– Στο δεύτερο σποτ εμφανίζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι πνιγμένος στα χρέη, έχει αποφασίσει να κλείσει την επιχείρησή του και δεν ξέρει πώς να το ανακοινώσει στην υπάλληλό του και την ίδια ώρα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

2ο τηλεοπτικό spot ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εκλογές 2023- Μικρομεσαίος

– Στο τρίτο σποτ εμφανίζεται ένας αγρότης, ο οποίος δυσκολεύεται να πουλήσει την παραγωγή του και βρίσκεται στο σημείο όπου σκέφτεται να εγκαταλείψει την γη του και εξηγεί το πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά «αφού κάνουν πλάτη στους μεγάλους».

3ο τηλεοπτικό spot ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εκλογές 2023- Αγρότης

Και τα τρία σποτ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για άλλα τέσσερα χρόνια και τονίζουν την ανάγκη ότι «κάτι πρέπει να αλλάξει». Τα σποτ κλείνουν με τη φράση «Ως εδώ» και στη συνέχεια «21η Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ