Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΠΑΟΚ – Άρης 3-2: Ματσάρα, γκολάρες και δικέφαλη ανατροπή!

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2. Ο Άρης προηγήθηκε με 0-1, ο ΠΑΟΚ το ανέτρεψε σε 2-1 και ακολούθησαν οι γκολάρες Νταρίντα και Ζίβκοβιτς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ντάντας να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν όντας στο σημείο του πέναλτι η μπάλα του στρώθηκε κει εκείνος με χαρακτηριστική άνεση πλάσαρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 11′ ο Μπράντον έκανε τη κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Ακολούθησαν δυο προσπάθειες του Ζίβκοβιτς με τον Σέρβο να αποτυγχάνει να κάνει την τελική προσπάθεια, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει χαλάσει κάθε φάση.

Ο Καμαρά είπε… ευχαριστώ στο λάθος του Κουλιεράκη

Ο Άρης έκανε την πρώτη του φάση με τον Πάλμα να εκτελεί φάουλ και να υποχρεώνει τον Κοτάρσκι σε εξαιρετική επέμβαση στο «Γ» την εστίας του. Στο 45′ ο Άρης βρήκε γκολ από το λάθος του Κουλιεράκη. Ο 19χρονος αμυντικός γλίστρησε και έχασε τη μπάλα υπό την πίεση του Ματέο Γκαρσία, με τον Καμαρά να έχει όλο το χώρο και το χρόνο να εκτελέσει τον Κοτάρσκι για το 0-1.

Φουριόζος ΠΑΟΚ και ανατροπή σε πέντε λεπτά

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στο ματς, αποφασισμένος να ανατρέψει τα δεδομένα και το κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 57′ ο Τάισον με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 και στο 62′ ο Σβαμπ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Ντάντας, σε ανατροπή του από τον Πίρσμαν.

Γκολάρες απο Νταρίντα και Ζίβκοβιτς

Στο 70′ Ο Νταρίντα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 2-2, με τον Κοτάρσκι να κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά να αδυνατεί να αποκρούσει το εξαιρετικό σουτ του μέσου του Άρη. Ο ΠΑΟΚ, στο 78′ επανέκτησε το πρωτάθλημα με ένα γκολ που συναγωνίζεται αυτό του Νταρίντα. Ο Ζίβκοβιτς έψαχνε να βρει χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, τον βρήκε και έπιασε το σουτ με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κουέστα για το 3-2.

Στις καθυστερήσεις, ο Καμαρά αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από αψιμαχίες στις οποίες ενεπλάκη.

Πηγή: sportday.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ