Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ολυμπιακός: Σήμερα η πρώτη απόπειρα για break στην Κωνσταντινούπολη

Η Ulker Sports Arena θα είναι κατάμεστη, για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό

Έφτασε η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό
, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, με στόχο να πάρουν πίσω το break που δέχτηκαν από τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και να επαναφέρουν πάρουν ξανά το χέρι στη σειρά των play-offs της EuroLeague.

Η Ulker Sports Arena θα είναι κατάμεστη, για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν πίσω αυτό που έχασαν στο Game 2.

Άλλωστε, αυτός που έδειξε πρώτος το σύνθημα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος περιμένει να δει την αντίδραση της ομάδας του, όπως γίνεται συνήθως μετά τις ήττες τη φετινή σεζόν.

Με τη σειρά του, ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει την ταυτότητά του μετά από μόλις μία ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν χωρίς προβλήματα στην Κωνσταντινούπολη, σε αντίθεση με τη Φενέρμπαχτσε που έχει ακόμα.

Συγκεκριμένα, τον Μπούκερ, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα και θα μείνει εκτός από το Game 3 της σειράς, ενώ αντίθετα οι Γουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα προπονήθηκαν, με τον πρώτο να έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να κάνει την εμφάνισή του στο παρκέ.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα φέρει τη σειρά στο 2-1 υπέρ του και θα παίξει το πρώτο match ball πρόκρισης στο Κάουνας το βράδυ της Παρασκευής.

Το πρόγραμμα της ημέρας 3/05 αναλυτικά

Ζάλγκιρις – Μπαρτσελόνα 20:00
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 20:45

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ