Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Euroleague: Οι αντιδράσεις από τους Ευρωπαίους εκφωνητές στο buzzer beater του Κώστα Σλούκα

Όπως ήταν αναμενόμενο η τρίποντη «βόμβα» του Έλληνα γκαρντ «τρέλανε» τους σπορτσκαστερς

Το απίστευτο τρίποντο-νίκης του Κώστα Σλούκα σε «νεκρό» χρόνο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε
με το οποίο «υπέγραψε» το 72-71 του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης αποτελεί ένα από τα highlights όχι μόνο της σεζόν, αλλά ίσως και συνολικά της Ευρωλίγκας ως διοργάνωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο η τρίποντη «βόμβα» του Έλληνα γκαρντ που έδωσε ξανά το προβάδισμα με 2-1 για τον Ολυμπιακό στη σειρά με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, «τρέλανε» τους σπορτσκαστερς.

Πρώτος «χτύπησε» ο Άγγλος δημοσιογράφος που μετέδιδε τον αγώνα για την Euroleague ο οποίος αναφώνησε «ώπα, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα» όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στο διχτάκι του καλαθιού της Φενέρμπαχτσε.

Με ουρλιαχτά και «είναι απίστευτο» υποδέχθηκε το τρίποντο του Κώστα Σλούκα ο Γάλλος δημοσιογράφος ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα και το τι σύνεβη στα τελευταία 3,9 δευτερόλεπτα.

Το καλάθι νίκης του Σλούκα τρέλανε και τον Γερμανό δημοσιογράφο ο οποίος ξέχασε την περίφημη ψυχραιμία που διακατέχει τους Γερμανούς.

Από τη «συλλογή» των αντιδράσεων δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Ισπανός δημοσιογράφος ο οποίος αρχικά εκφώνησε ένα μακρόσυρτο «no» και στη συνέχεια δεν κρατήθηκε και είπε «joder, por favor» (μτφ. γαμώτο Κώστα Σλούκα, σε παρακαλώ).

Αντίθετα ο Τούρκος δημοσιογράφος απλά σιώπησε όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στο καλάθι της Φενέρμπαχτσε προσπαθώντας, με δυσκολία, να συνεχίσει τη μετάδοσή του.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ