Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λιονέλ Μέσι: Πρόταση 400 εκατομμυρίων ετησίως από τη Χιλάλ, επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να ενδιαφέρεται και για δύο πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Ζόρντι Άλμπα

Πυροδότησε εύφλεκτο υλικό η εκπομπή «El Chiringuito», κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ο ισχυρισμός πως ο Λιονέλ Μέσι
πρόκειται να αποδεχθεί πρόταση της σαουδαραβικής Αλ Χιλάλ, προκειμένου να στελεχώσει το δυναμικό της και να φορέσει την ίδια φανέλα με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος πρόκειται να εξαργυρώσει τη σπουδαία καριέρα του στο ποδόσφαιρο με πετροδόλαρα. 

Η πρόταση, πάντως, όπως ακούστηκε, είναι άνω ποταμών, μεγαλύτερη από εκείνη ακόμα και της Νασρ στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Χιλάλ φέρεται να του δίνει… 400 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό μεγαλύτερο από εκείνο της πρώτης, που δεν έχει ματαξαναγίνει, ούτε κατά διάνοια. Ο πειρασμός είναι τεράστιος, με εμπόδιο, πάντως, να αποτελεί η ενδεχόμενη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τον ανταγωνισμό, ενώ ο Αργεντινός θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Copa America του 2024, αφού είναι ερωτοχτυπημένος με την εθνική Αργεντινής. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άνθρωποι της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν και τον Τζόρντι Άλμπα, με δεδομένο πως ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο με την Μπάρτσα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει βρεθεί ακόμη «χρυσή τομή» για την ανανέωσή του από τους Καταλανούς.

Από την πλευρά του, πάντως, ο ρεπόρτερ της «Mundo Deportivo», Φερνάντο Πόλο, διέψευσε την είδηση περί συμφωνίας Μέσι-Αλ Χιλάλ, τονίζοντας πως «ο Μέσι θα αποφασίσει όταν λήξει το γαλλικό πρωτάθλημα, άνθρωποι που είναι κοντά του εγγυώνται πως δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία με κάποια ομάδα».

Ο Μέσι, ωστόσο, επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν. Η απουσία του την 1η Μαΐου, με το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία, επέσειε ποινή δύο εβδομάδων, ωστόσο αυτή κόπηκε στο μισό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «RMC Sport», η συγγνώμη που εξέφρασε ο Μέσι στην απολογία του είχε ως αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση για άρση της τιμωρίας του, κάτι που σημαίνει πως η ποινή του έληξε με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας και ο ίδιος θα είναι διαθέσιμος για το εντός έδρας ματς απέναντι στην Αζαξιό το ερχόμενο Σάββατο, για την 35η αγωνιστική της Ligue 1.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ