Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Συμβαίνει και στους πλουσιότερους – Τα έβαλε με τον διαιτητή ύστερα από ήττα σε αγώνα ζίου ζίτσου (Βίντεο)

Η αιτιολογία ήταν ότι ο ιδρυτής του Facebook εξαντλήθηκε

Ένας θρίαμβος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ
ήταν το τουρνουά ζίου ζίτσου που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Ρέντγουντ Σίτι της Καλιφόρνια, αφού ο ιδρυτής του Facebook πήρε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. 

Πριν από τη διάκριση, όμως, είχε γκρινιάξει για μία ήττα του. Υπάρχει βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τον αντίπαλό του να παλεύουν σκληρά στο ταπί. Κάποια στιγμή ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας φαίνεται ότι είναι καρφωμένος στο έδαφος από τον αντίπαλό του και προσπαθεί να απελευθερωθεί, πριν τελικά ο ο αντίπαλός του τον καθηλώσει και τον νικήσει, σε αγώνα που διήρκεσε κάτι περισσότερο από ένα λεπτό. Ο διαιτητής ενδεχομένως να μην ήθελε να βιώσει την… παγκόσμια κατακραυγή που θα έφερνε ένας τραυματισμός του ιδιοκτήτη της Meta, ως εκ τούτου τερμάτισε την αναμέτρηση και έδωσε τη νίκη στον αντίπαλό του, θεωρώντας ότι ο 38χρονος Ζούκερμπεργκ είχε εξαντληθεί. Ο Ζούκερμπεργκ απαθανατίστηκε να στέκεται όρθιος, με το στήθος του ακάλυπτο, και να δείχνει εκνευρισμένος με τον διαιτητή και τον αντίπαλό του.

Πάντως, του πέρασε, αφού ο αγώνας επαναλήφθηκε και έληξε ισόπαλος, δίχως σημεία (0-0). 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ