Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ολυμπιακός: «Τελικός» με τη Φενέρμπαχτσε στο «καμίνι» του ΣΕΦ για μια θέση στο Final Four του Κάουνας

Απόψε στις 21:30 το μεγάλο ματς

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για τον φετινή ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού
. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21:30) στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε, στο Game 5 των playoffs της Euroleague και θέλουν μόνο νίκη για να τσεκάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη «μάχη», ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε πάρει όποιο εγχώριο τίτλο διεκδικήσαμε και έχουμε την ευκαιρία μας να πάμε σε ένα ακόμη Final Four. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Είμαι πολύ αισιόδοξος. αλλά παίζει και ο αντίπαλος, ο οποίος είναι πολύ δυνατός και έμπειρος. Χρησιμοποιούν διάφορα τρικ, όπως το να λένε ότι δεν είναι το φαβορί. Όλοι ξέρετε ότι η Φενέρ έχει μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Έχει μεγάλο βάθος. Πρόσθεσε έναν παίκτη σαν τον Ντόρσεϊ μέσα στην χρονιά που παίζει κομβικό ρόλο. Ξέρουμε και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται από όλους τους προπονητές και ξέρουμε την πραγματικότητα. Αύριο είναι η μέρα της κρίσης. Θα παίξουμε με δύναμη, με ένταση και θα το ευχαριστηθούμε. Θα έχουμε και στρες. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Έλληνας τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, σημείωσε από τη μεριά του: «Παίζουμε το υπέρτατο παιχνίδι, το Game 5. Ξέρουμε ότι θα είναι σκληρό. Ακόμα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί. Εμείς αποδείξαμε ότι ως ομάδα έχουμε πλάνο και επιθυμία να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μία πραγματικά καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της, είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Αλλά όπως είπα, είμαστε αποφασισμένοι και πρόθυμοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έδρα των ερυθρόλευκων θα είναι ασφυκτικά γεμάτη απόψε, καθώς το sold out σημειώθηκε μόλις ελάχιστα λεπτά μετά τη διάθεση των εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι, σε μια δύσκολη σειρά αγώνων με τη Μονακό, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει στο ΣΕΦ, στο Game 5, σε μια αναμέτρηση που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν δώσει ρεσιτάλ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ