Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Eκδήλωση για την επέκταση της κτηματογράφησης της περιφερειακής ενότητας Κερκυρας. 

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, θα ξεκινήσει στην Κέρκυρα το σημαντικότατο έργο της επεκτασης της κτηματογράφησης της περιφερειακής ενότητας Κερκυρας. 

Στο πλαίσιο αυτό, θα κτηματογραφηθουν και θα αποτυπωθούν στο Κτηματολόγιο, τα ακίνητα ολοκλήρου του νησιού μας, όπως και των Παξων και των Διαποντιων Νησων. 

Σήμερα, σε συνεργασία με την κοινοπραξία που ανέλαβε το έργο της κτηματογράφησης σε Κέρκυρα & Θεσπρωτια, ο ΔΣΚ πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση, προς το σκοπό της παροχής των απαραίτητων πληροφοριών για την εξέλιξη του τόσο σοβαρού αυτού εγχειρήματος. 

Ομιλητές ήταν ο Προεδρος του ΔΣΚ κ. Γιαννης Κοντος, η νόμιμη εκπρόσωπος της κοινοπραξίας κ. Γεωργια Σακαρελλου, ο Τεχνικος σύμβουλος της κοινοπραξίας κ. Βασίλειος Τσίγκας, καθώς και η νομική σύμβουλος της κοινοπραξίας κ. Κωνσταντινα Μπουκουβάλα, οι οποίοι περιέγραψαν τα τεχνικά, νομικά και άλλα χαρακτηριστικά του έργου της κτηματογράφησης. 

Στην εκδήλωση παρέστη πλήθος δικηγόρων του δικηγορικού μας Συλλογου. 

Από τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας έγινε ιστορική αναδρομή του έργου της κτηματογράφησης, επισημάνθηκαν οι έως τώρα σοβαρές αδυναμίες του, ενώ ενημέρωσαν για το πλαίσιο και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του έργου που επίκειται.

Των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παριστάμενους και απαντήσεις από τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας, ενώ η εκδήλωση τελείωσε με την δέσμευση (λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του θέματος για την Κέρκυρα) να επαναληφθεί αντίστοιχη εκδήλωση άμεσα και σίγουρα πριν την έναρξη της κτηματογράφησης. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ