Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αλ. Αυλωνίτης : Από το Ιόνιο έως το Αιγαίο, τραγικές οι ελλείψεις στο ΕΣΥ

Από το Ιόνιο έως το Αιγαίο, τραγικές οι ελλείψεις στο ΕΣΥ

Από την μεταφορά ασθενούς στην καρότσα φορτηγού στους Παξούς τον Φλεβάρη του 2022, στο τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανθρώπου που μετέφεραν με τον ίδιο τρόπο -ελλείψει ασθενοφόρου -στην Κω σήμερα, μια κυβέρνηση Μητσοτάκη δρόμος. Εν έτει 2023 στην Ελλάδα της ΝΔ οι άνθρωποι μεταφέρονται σε καρότσες φορτηγών και πεθαίνουν αβοήθητοι, γιατί λείπουν ασθενοφόρα, πληρώματα, οδηγοί.

Ύψιστη ασέβεια στους πολίτες αυτού του τόπου, να μας εξωθούν να κουβαλάμε τους ασθενείς μας πάνω σε καρότσες φορτηγών, ωσάν να ήταν εμπορεύματα!!!

Είναι προφανές ότι συρρικνώνουν σταθερά, ξεδιάντροπα και κυνικά τη δημόσια υγεία προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων. Αυτός είναι ο μόνος στόχος τους και δεν ενδιαφέρονται πως ζει ο νησιώτης, τι άγχη και πόση ανασφάλεια δημιουργούν στους πολίτες.

Θα εξακολουθήσουμε να εμπιστευόμαστε εκείνους που ευθύνονται για αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες; Δικαιούμαστε ως κοινωνία, να δώσουμε παράταση στην ανασφάλεια και στην εγκατάλειψη ή θα διαλέξουμε τον σεβασμό και την προσοχή που μας αξίζει; Κι εντέλει, θα αφήσουμε την τύχη των νησιών μας στα χέρια τους;

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ