Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

TΑΙΠΕΔ: Μια προσφορά από τη LAMDA MARINAS INVESTMENTS για τη μαρίνα mega yacht στην Κέρκυρα

H αδειοδοτημένη μαρίνα βρίσκεται εντός του λιμένα Κέρκυρας – Θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί 98 σκάφη μήκους έως 140 μέτρων, ενώ έχει χερσαία ζώνη 39.400 τ.μ., η οποία μπορεί να καλύψει έκταση περίπου, 100.000 τ.μ.

Η εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS υπέβαλε προσφορά στον διαγωνισμό για τη μαρίνα mega yacht στην Κέρκυρα.

Eιδικότερα όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου μία προσφορά στον διαγωνισμό για την υπο-παραχώρηση του δικαιώματος κατασκευής, λειτουργίας, διαχείρισης, συντήρησης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας Μεγάλων Σκαφών (τύπου mega yacht) στην Κέρκυρα, από την εταιρεία LAMDA MARINAS INVESTMENTS SMSA.

Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα τεύχη του διαγωνισμού θα εκκινήσει άμεσα.

H αδειοδοτημένη μαρίνα μεγάλων σκαφών αναψυχής βρίσκεται εντός του Λιμένα Κέρκυρας και χωροθετείται δυτικά του προβλήτα κρουαζιέρας, πλησίον του Σταθμού Επιβατών. Θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί 98 σκάφη μήκους έως 140 μέτρων και έχει χερσαία ζώνη 39.400 τ.μ., η οποία μπορεί να επεκταθεί και να καλύψει έκταση περίπου, κατά μέγιστον, 100.000 τ.μ.

Η ανάπτυξη της μαρίνας μεγάλων σκαφών αναψυχής στην Κέρκυρα εντάσσεται στη συντονισμένη προσπάθεια του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση των μαρινών και τουριστικών λιμένων του χαρτοφυλακίου του».

Πηγή: newmoney.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ