Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Με τον πατέρα του 29χρονου επικοινώνησε ο Οικονόμου – «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε τους δράστες»

Δεσμεύτηκε ότι οι δράστες της δολοφονίας θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του Μιχάλη Κατσουρή
, ο οποίος στην αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε στην οικογένεια του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ τα συλλυπητήριά του, μεταφέροντας επίσης τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού, ενώ δεσμεύτηκε ότι οι Αρχές θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να εντοπιστούν οι ένοχοι και να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και τόνισε πως στόχος της Πολιτείας είναι να μη συμβούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.

Νωρίτερα, τρεις ανακριτές ορίστηκαν να διενεργήσουν την έρευνα για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Συγκεκριμένα, ορίστηκε η 25η τακτική ανακρίτρια με επίκουρους τον 14ο τακτικό ανακριτή και την 20ή τακτική ανακρίτρια, οι οποίοι υπηρετούν στο τρέχον τμήμα θερινών διακοπών.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ενώπιον των τριών συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών θα απολογηθούν τις επόμενες μέρες οι συνολικά 105 τελικά κατηγορούμενοι. Σημειώνεται ότι το κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι βαρύ.

Eιδικότερα, βαρύτατες ποινικές διώξεις για σωρεία κακουργηματικού χαρακτήρα αδικημάτων, μεταξύ των οποίων είναι της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ασκήθηκαν σε βάρος των 104 χούλιγκαν, οι οποίοι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθησαν το πρωί από τη ΓΑΔΑ στην πρώην Σχολή Ευελπίδων. Στη δίωξη περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Μιχάλη, αδίκημα ωστόσο το οποίο προς το παρόν δεν προσωποποιήθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές σε αυτήν τη φάση της έρευνας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ