Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οικογενειακή υπόθεση η Αυτοδιοίκηση – Εκτός από τον Χαρδαλιά ασχολούνται ενεργά με τα κοινά η σύζυγός του και η αδερφή της

Οι δύο αδελφές έχουν παράγει το δικό τους έργο και συνεχίζουν αδιάλειπτα

Η πολυετής ενασχόληση του Νίκου Χαρδαλιά
με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση και η αποτελεσματικότητα που επέδειξε στη διαχείριση κρίσεων διαδραμάτισαν αναμφισβήτητα σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Κ. Μητσοτάκη να αποτελέσει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τον υποψήφιο που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου στην περιφέρεια Αττικής.

Ο εκλεκτός της ΝΔ για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, πριν αναλάβει θέση στο κυβερνητικό σχήμα ως υφυπουργός Άμυνας και νωρίτερα ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, διέγραψε σημαντική πορεία ως αιρετός στο δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον Βύρωνα, αλλά και την Περιφέρεια Αττικής, όπου στις επικείμενες κάλπες διεκδικεί τα ηνία.

Πέραν όμως από τον Νίκο Χαρδαλιά που διετέλεσε δήμαρχος Βύρωνα από 2003 έως το 2014 και από το 2014 έως το 2019 περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική, την αγάπη για τα κοινά και την ενασχόληση με τον τόπου που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μοιράζονται και η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, που διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Βύρωνα, αλλά και η αδελφή της Χάιδω Παναγιωτοπούλου, η οποία στις προσεχείς δημοτικές κάλπες θα διεκδικήσει τη δημαρχία Τριφυλίας. 



Γιώτα Παναγιωτοπούλου και Νίκος Χαρδαλιάς

Με καταγωγή από την εντυπωσιακή Κυπαρισσία, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Επιχειρηματίας Γιώτα Παναγιωτοπούλου έκλεψε την καρδιά του Νίκου Χαρδαλιά, με τον οποίον ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2011 και στη συνέχεια απέκτησαν την κόρη τους, Δήμητρα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ακόμα μία κόρη από τον πρώτο γάμο του, την Ιωάννα, τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Θα περίμενε κάποιος ότι πίσω από ένα δυναμικό και αεικίνητο άνδρα σαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κρύβεται μια «ήρεμη δύναμη», ωστόσο όσοι γνωρίζουν τη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά κάνουν λόγο για μια δραστήρια μητέρα και ικανή επιχειρηματία που βάζει στόχους και τους πετυχαίνει, μία έντονη προσωπικότητα που τρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, αλλά και την πολιτική, καθώς η ίδια αποτελεί μια εξαιρετικά ενεργή πολίτη με ανησυχίες για τα ζητήματα της περιοχής όπου ζει με την οικογένειά της και επέλεξε για να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης» από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, η Γιώτα Παναγιωτοπούλου εξελέγη το 2014 μέλος του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα, αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, υπεύθυνη για θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Η ενασχόληση της κ. Παναγιωτοπούλου, άλλωστε, με το επιχειρείν και τη σωματική υγεία έφερε στον δρόμο της το σύζυγό της Νίκο Χαρδαλιά, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι πρωτοσυναντήθηκε στο γυμναστήριο που διατηρούσε η κ. Παναγιωτοπούλου, το οποίο είχε επιλέξει για την εκγύμνασή ο γοητευτικός τότε δήμαρχος Βύρωνα, με αποτέλεσμα η πρώτη συνάντησή τους στο γυμναστήριο να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίον ο σημερινός υποψήφιος περιφερειάρχης έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια. Η πιο χαρακτηριστική ήταν κατά την 8η επέτειο των γάμων τους, όταν ο κ. Χαρδαλιάς είχε γράψει στο instagram: «31-8-2011. 8 πανέμορφα χρόνια, με χαρές, με λύπες, αλλά πάντα μαζί στα ξεχωριστά όμορφα, πάντα μαζί στα εξαιρετικά δύσκολα… Πάντα μαζί, με τα κοριτσάκια μας και μέχρι τα βαθιά μας γεράματα…».

Σήμερα η δυναμική Γιώτα είναι ιδιοκτήτρια ενός πολυχώρου εκγύμνασης και wellness, του «Point of You-Fitness», αλλά και του «Point of You-Beauty Hall», ενός πρότυπου κέντρου Αισθητικής στον Βύρωνα. Παράλληλα διατηρεί το «Point of You-Fashion», επιχείρηση με αθλητικά είδη ένδυσης και παιδικά ρούχα.



Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Εξίσου δραστήρια όμως και η αδελφή της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, με μακρά ενασχόληση στα δημοτικά πράγματα του δήμου Τριφυλίας, όπου στις προσεχείς εκλογές κατέρχεται ως υποψήφια δήμαρχος με τον συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

Η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας είναι μια μάχιμη και καταξιωμένη δικηγόρος, μητέρα δύο παιδιών, 18 και 20 ετών, η οποία ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και επιθυμεί να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών της, με όραμα της την αξιοπιστία, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Η Γιώτα και η Χαΐδω Παναγιωτοπούλου λατρεύουν την ιδιαίτερη πατρίδα τους, Κυπαρισσία, αγάπη που έχουν εμφυσήσει στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος συχνά κάνει εξορμήσεις στη Μεσσηνία με την οικογένειά του, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ