Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αντώναρος καλεί τους… χιλιάδες πολίτες που τον ψήφισαν να στηρίξουν Κασσελάκη

Ψήφισε ως μέλος του κόμματος τον Νίκο Παππά ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου, ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι έδωσε την ψήφο του στον Νίκο Παππά και κάλεσε τους χιλιάδες πολίτες που τον ψήφισαν να εμπιστευτούν τον Στέφανο Κασσελάκη στις επαναληπτικές της 24ης Σεπτεμβρίου

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του στο twitter, o πρώην υπουργός της ΝΔ και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές αναφέρει ότι διαχρονικά είναι τοποθετημένος στο μεσαίο χώρο.

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, αυτό που μετράει «είναι να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως του αξίζει, η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μια ισοπεδωτική κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα να επανακτήσει τις προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της κυβερνητικής ευθύνης διευρύνοντας τη βάση του. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου 

Ήμουν διαχρονικά και εξακολουθώ να είμαι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ τοποθετημένος στον μεσαίο χώρο. Στον χώρο της μετριοπάθειας, της κοινωνικής ευαισθησίας, της απαρέγκλιτης αφοσίωσης στη δημοκρατία, τους θεσμούς και την πρόοδο, της αταλάντευτης υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα την περασμένη Κυριακή να εγγραφώ τελικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον οποίο είχα την τιμή, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, να είμαι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και να δώσω τη ψήφο μου στο Νίκο Παππα.

Σήμερα εκείνο που μετράει για μένα — αλλά φρονώ και για τους περισσότερους από εμάς — είναι να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως του αξίζει, η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μια ισοπεδωτική κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα να επανακτήσει τις προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της κυβερνητικής ευθύνης διευρύνοντας τη βάση του. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

Με αυτές τις σκεψεις και αυτούς τους στόχους καλώ όλες και όλους, τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύθηκαν στις δυό πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ