Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Καρφί» Ηλιόπουλου κατά Κασσελάκη για ντιμπέιτ: Δεν είναι καλό σήμαδι να αποφεύγεις τον διάλογο

Τι είπε ο βουλευτής στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Live News» του MEGA

O Νάσος Ηλιόπουλος
, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο «Live News» για τις εκλογές της προεδρίας στο κόμμα. Είπε πως δεν έχει κρύψει την τάση του υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία στο κόμμα.

«Δεν έχω κρύψει τη στήριξή μου στην Έφη Αχτσιόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την διγλωσσία και την πολυφωνία. Εμένα μου δημιουργεί πολιτικά ερωτήματα όταν ακούω τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει πως είναι υπέρ του μισθοφορικού στρατού και μετά να έρχεται ο κ. Αποστολάκης και να λέει πως είναι λάθος. Είναι πρόβλημα όταν ο βασικός σου συνεργάτης εξηγεί πως η θέση σου είναι λάθος. Είναι πρόβλημά οι θέσεις του για το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί υπάρχουν συνεργάτες του που είμαι υπέρ», είπε αρχικά.

«Επίσης, δεν βοηθάει πως δεν θέλει να διεξαχθεί ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων. Η κ. Αχτσιόγλου ήταν υπέρ εξαρχής. Δεν είναι καλό σήμα να να αποφεύγεις έναν τέτοιο διάλογο», συμπλήρωσε.

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχέση με την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως εάν είναι νικητής ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι αυτονόητο πως θα δουλέψουν μαζί: «Πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικές αιχμές. Τιμά την Έφη Αχτσιόγλου πως απάντησε δημόσια απέναντι σε ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε ο κ. Κασσελάκης. Η Έφη Αχτσιόγλου όμως, θα κινηθεί και νομικά για επιθέσεις και fake news που δέχτηκε σχετικά με το ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί».

Σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως είναι ένας άνθρωπος που όταν θέλει να μιλήσει δημόσια, μιλάει. «Το στέλεχος του Αλέξη Τσίπρα είναι η Έφη Αχτσιόγλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το «μήνυμα» της κάλπης, ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως το «εύκολο μήνυμα» ήταν αυτό της ανανέωσης: «Πρέπει όμως, να συζητήσουμε συγκεκριμένα και πολιτικά. Εγώ δεν μπορώ να πως εάν ο Παύλος Πολάκης τον καθοδήγησε αλλά η φράση για τη Δικαιοσύνη και τα media μού προκάλεσε εντύπωση».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ