Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης από Καρδίτσα: Μιλάτε μου στον ενικό, πάρτε το τηλέφωνό μου, μη με λέτε πρόεδρο

Μιλώντας με κατοίκους που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ τους κάλεσε να κρατήσουν το χαμόγελό τους

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει σε πυρετώδεις ρυθμούς την προεκλογική του εκστρατεία. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, βρέθηκε σήμερα (19/09) σε περιοχές της Καρδίτσας που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία Daniel.

Η πρώτη στάση ήταν στη Μεταμόρφωση, όπου ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και εθελοντές. Ο Στέφανος Κασσελάκης συστήθηκε στους πολίτες με το μικρό του όνομα και τους ζήτησε να του απευθύνονται στον ενικό.

Μιλώντας με κατοίκους που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες, ο Στέφανος Κασσελάκης τους κάλεσε να κρατήσουν το χαμόγελό τους. «Κρατήστε το χαμόγελό σας, το έχετε ανάγκη», είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια ηλικιωμένη κυρία, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, όταν εκείνη τον ρώτησε ποιος είναι, ότι διεκδικεί τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε και το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, όπου είπε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα: «Να έχω την ευχή σας για το καλό του τόπου». Ένας άνδρας είπε στον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «ωραίο παιδί» και αστειεύτηκε ότι τον είχε «για πιο ψηλό».

«Μην με αποκαλείται ακόμα πρόεδρο»

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης μαγείρεψε με τη συλλογική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και ζήτησε από τους πολίτες και τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην τον αποκαλούν ακόμη πρόεδρο.

Όταν κάποιος του είπε «πρόεδρε σιγά-σιγά», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Όχι ακόμα, την Κυριακή ίσως».

Έδωσε το τηλέφωνο του για να τον ενημερώνουν

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το τηλέφωνό του σε τοπικούς φορείς, ζητώντας τους να τον ενημερώνουν για την εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Νομίζω θα μου μείνει η εικόνα του σπιτιού στο οποίο μπήκα πριν, όπου σε μια αποθήκη ήταν στον τοίχο η ελληνική σημαία και ήταν λασπωμένη και αισθάνθηκα ένα ρίγος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο: 

Πηγή φωτογραφίας: onlarissa.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ