Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φάμελλος: «Την επόμενη των εκλογών θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ» – Τι είπε για τη νέα ηγεσία

«Επενδύουμε στην ενότητα και τη συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ»

Όσο ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με σκοπό τον προεδρικό θώκο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κόμμα επικρατεί αναβρασμός για την επόμενη ημέρα.

 «Είναι μια πολύ σημαντική και θετική στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή που ζούμε και εγώ υπηρετώ. Δεν είναι δύσκολη, είναι μια στιγμή που κάνουμε μια επαναφορά, με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή και με μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον για την επιλογή της νέας ηγεσίας», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

 «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη που έχω, αυτήν την περίοδο, τη θέση του προέδρου της ΚΟ, και από τη θέση αυτήν επενδύουμε μαζί στην ενότητα και τη συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η παρακαταθήκη μένει για όλους, μένει και για την ελληνική κοινωνία και είναι προφανές ότι και η δική μου ουδετερότητα αλλά και η εμπιστοσύνη που έχω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή η οποία θα σηματοδοτήσει και την επόμενη ημέρα».

Στην ερώτηση ποιον από τους δύο φιναλίστ θα υποστηρίξει την ερχόμενη Κυριακή, ο Σωκράτης Φάμελλος είπε:

 «Είναι προφανές ότι δε θα υποστηρίξω με την έννοια που εσείς το βάζετε γιατί υποστηρίζω τη συνέχεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και μια συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ξεκάθαρο. Έχω πει εξάλλου ότι δεν χρειαζόμαστε μόνο νέα ηγεσία. Χρειαζόμαστε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ καινούργιος, να κάνει μια επανεκκίνηση και χρειαζόμαστε μια δυναμική, αποτελεσματική πολιτική πρόταση γιατί αυτό χρειάζεται η ελληνική κοινωνία».

«Θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα»

Ο ίδιος επισημαίνει πως το μέλλον του είναι στο κόμμα από οποιαδήποτε θέση και αν κατέχει.

 «Όταν μιλάει κάποιος για ενότητα και συλλογικότητα είναι διατεθειμένος, και εν προκειμένω εγώ, να υποστηρίξει την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υποστηριχθεί από πολλές θέσεις, εγώ δεν είμαι άνθρωπος της πολιτικής καρέκλας αλλά με ενδιαφέρει το πολιτικό πλαίσιο και η πολιτική δράση. Είναι προφανές ότι εγώ θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα των εκλογών και τα αποτελέσματα ανήκουν στη βάση και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι θα πρέπει να συζητήσουμε για πολλά πράγματα την επόμενη ημέρα, και για το πολιτικό πλαίσιο και για την πολιτική δράση».

Όπως υπογραμμίζει ο επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

 «Οποιαδήποτε και αν είναι η επιλογή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχω σε ένα πολιτικό σχέδιο από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί, συμμετέχω και θέλω να συμβάλλω σε έναν κοινό σχεδιασμό. Δε βάζω προσωπικές προϋποθέσεις στην πολιτική δράση, δεν έχω προσωπική επιδίωξη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ