Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μεγάλο ατόπημα Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα: Μίλησε για «κρατίδιο δικό τους» και «βόρειο τμήμα» αναφερόμενος στο φευδοκράτος – «Θέλω κοινωνική θητεία», είπε (Βίντεο)

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στην «πρόκληση Ερντογάν» να ζητήσει την «αναγνώριση του κρατιδίου του δικού τους στην Κύπρο».

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συζητάει για λύση δύο κρατών στην Κύπρο και επρόκειτο να αναφερθεί σε αυτό κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα (00:45) της Παρασκευής, έχοντας ήδη γνωστοποιήσει την πρόθεσή του κατά την ομιλία του και στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλεσε, σε δήλωσή του στο Αιγάλεω, «κρατίδιο δικό τους» και «βόρειο τμήμα» το ψευδοκράτος στην Κύπρο. 

Ο επίδοξος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον όπως φαίνεται στο βίντεο, δείχνει να μην ξέρει το θέμα, αφού φαίνεται να χάνει τα λόγια του σε απέλπιδα προσπάθεια να κάνει αντιπολίτευση. Ο Κασσελάκης μιλάει για πρόκληση Ερντογάν και αφωνία Μητσοτάκη, ωστόσο ελάχιστα μετά… αποκαλεί «κρατίδιο δικό τους (σημ. των Τούρκων) το ψευδοκράτος». 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ