Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στέφανος Κασσελάκης – Η επίσκεψη με τον σύντροφό του στο πατρικό της μητέρας του: «Ήθελα να δει πώς μεγάλωσε» (Βίντεο)

«Ήθελα να δουν το πώς και πού μεγάλωσε η μητέρα μου, δηλαδή το σπίτι του παππού μου. Δεν είχα πάει στο κτήμα 20 χρόνια, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης – Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Ο Στέφανος Κασσελάκης
μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό μετά την επίσκεψή του στη Χαλκίδα, όπου μίλησε στον κόσμο.

Στο πατρικό της μητέρας του στη Ριτσώνα

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι πήγε στο πατρικό της μητέρας του στη Ριτσώνα μαζί με τον σύντροφό του, Tyler McBeth και τον σκύλο τους.

Βλέπει ο κόσμος ότι η παράταξη μπορεί να πάει μπροστά

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης  είπε αρχικά: «Το κλίμα στην Αθήνα ήταν πολύ καλό. Νομίζω υπάρχει ενθουσιασμός γιατί με 150.000 ψήφους ξαφνικά βλέπει ο κόσμος ότι αυτός ο χώρος και αυτή η παράταξη μπορεί να πάει μπροστά».

Με τον σύντροφό του στη Ριτσώνα

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι πήγε με τον σύντροφό του και τον σκύλο τους στη Ριτσώνα, μετά το ταξίδι στη Χαλκίδα, προκειμένου να επισκεφθούν το σπίτι της μητέρας του.

Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια

«Ήθελα να δουν το πώς και πού μεγάλωσε η μητέρα μου, δηλαδή το σπίτι του παππού μου. Ο παππούς μου δούλεψε όλα τα χρόνια στη ΔΕΗ και για εμένα ήταν συγκινητικό. Δεν είχα πάει στο κτήμα 20 χρόνια, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ