Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αποστολάκης: “Ασπίδα” στον Κασσελάκη με “καρφί” για Τσίπρα – “Ούτε εκείνος γνώριζε τα εθνικά θέματα”

Τι είπε αναφερόμενος στο μεγάλο ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό

«Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας…»,
 δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφερόμενος στο μεγάλο ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό.

«Είναι άδικο αυτή τη στιγμή να κάνουμε κόντρα γνώσεων»

Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνει γρήγορα κι αν γίνει πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτά που θα πρέπει να γνωρίζει θα τα μάθει.

«Νομίζω όμως ότι είναι άδικο αυτή τη στιγμή να κάνουμε κόντρα γνώσεων. Γενικά όλοι ξέρουμε τα θέματα γύρω από τα ελληνοτουρκικά, γιατί παρακολουθούμε τις ειδήσεις».

«Οι άνθρωποι που γνώρισαν τον Στέφανο είδαν μία ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται»

Ειδικά για την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Άμυνας: «Μέχρι πριν από την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη το ενδιαφέρον για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποτονικό. Αλλά με το που εμφανίζεται ο Κασσελάκης το ενδιαφέρον έφθασε στην κορυφή, με κατάληξη στις εκλογές να ψηφίζουν 150 χιλιάδες μέλη. Αυτό δείχνει καταρχήν ότι ο κόσμος έχει ενδιαφέρον και δείχνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που γνώρισαν τον Στέφανο είδαν μία ελπίδα ότι κάτι καινούργιο έρχεται».

Στην κριτική που ασκείται ότι σε περίπτωση νίκης του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία στερείται του δικαιώματος της παρουσίας εντός της Βουλής, σημείωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης: «Μόλις γίνουν οι εκλογές του κόμματος και δούμε ποιος θα είναι ο αρχηγός κι αυτό το θέμα θα επιλυθεί. Λύσεις υπάρχουν, το ιδανικό θα ήταν να είναι κοινοβουλευτικός».

«Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αξιώσει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας»

Για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Αυτό που θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα να αποκτήσει ταυτότητα και να αντέξει το βάρος των προσδοκιών της κοινωνίας. Ο στόχος του κόμματος είναι να μπορεί να αξιώσει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ