Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καρανίκας: Ο σύντροφος Κασσελάκης προσεγγίζει τον ίδιο τον κόσμο που η Εφη και τα στελέχη της υποτιμούν

Σκληρή ανάρτηση από τον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα

Με σκληρή γλώσσα τοποθετείται στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο Νίκος Καρανίκας, εγκαλώντας με ανάρτηση του την Έφη Αχτσιόγλου για ελιτισμό, πανικό, αποτυχημένο κονκλάβιο και κομματικές βαρονίες, «φτάνοντας στο σημείο να τον προσβάλουν αποκαλώντας τον ασόβαρο γιατί επιλέγει την θολή πολιτική, στο βλέμμα της μεταπολιτικής(;)», υποστηρίζει ο κ. Καρανίκας.

H ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

Δίχως να υποτιμάμε τον λαό. ( σε 1’ της ώρας σου) Τα στελέχη που προσπαθούν να αποδομήσουν τον σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη, δεν τον αποδομούν, αντιθετως τον διευκολύνουν να κατακτήσει με μεγαλύτερη διαφορα και άνεση την προεδρία.

Τα στελέχη αυτά ακολουθούν την γκρίζα προοπτική του παρελθόντος και τα έχει υιοθετήσει η συντρόφισσα Αχτσιογλου παρέα με το αποτυχημένο κονκλάβιο και τις κομματικές βαρονίες, και είναι τόσο προσηλωμένη σ αυτούς και στο παρελθόν που δεν καταλαβαίνει ότι δεν επικοινωνεί με την κοινωνία και προσβάλει τον λαό.

Ο Στεφανος Κασσελάκης δεν μπαίνει σε αυτήν την αντιπαράθεση και γι αυτό προεκλογικά δεν ασχολείται με ερωτήματα που ανιχνεύουν και εκφράζουν το παρελθόν.

Η συντρόφισσα Αχτσιογλου και τα στελέχη της αναγκάστηκαν λόγω του πανικού της ήττας, να αποκαλύψουν τον Ελιτισμό τους και την αντιπάθεια τους στον απλό κόσμο επειδή δεν τους ακολούθησε, φτάνοντας στο σημείο να τον προσβάλουν αποκαλώντας τον ασόβαρο γιατί επιλέγει την θολή πολιτική, στο βλέμμα της μεταπολιτικής(;). Θλίψη

Υπάρχει μια ομοιότητα συνθημάτων και πανικού των στελεχών της σκληρής δομής και του κόμματος,(της κομματικής πατρίδας), με τους εθνικιστές και ρατσιστές αλλά με αρκετά χρόνια καθυστέρηση και διαφορετικό τοπίο υπεράσπισης. Γι’αυτό, το κεντρικό τους επίδικο είναι να μην επιτρέψουν τον ανειδίκευτο (αλλά βαθύτατα πολιτικά) χυλό να εισβάλει στο κόμμα, «να μην επιτρέψουν τον ξένο -του απόδημου ελληνισμού – να έρθει μαζί με την ορδή των λαϊκών χυδαίων να πάρει το ιερό αποστεωμένο κόμμα και να αλλοιώσει την ιδεολογία». Cringe!

Η συντρόφισσα Εφη δυστυχώς είναι στα χέρια αυτών που εγγυούνται εδώ και χρόνια την αποτυχία να συνδεθούν με την πραγματικότητα, γιατί φοβούνται την άγνωστη γι αυτούς κοινωνία.

Ο σύντροφος Στέφανος Κασσελάκης, από την άλλη, δίχως να αποφεύγει, να αρνείται και να φοβάται την ρευστότητα της κοινωνίας αλλά κυρίως δίχως το κόμπλεξ κάποιου αριστερόμετρου με τις κομματικές περγαμηνές, προσεγγίζει την κοινωνία του σήμερα δίχως να προβάλει τις ανεδαφικές σταθερές του παρελθόντος.

Ο σύντροφος Κασσελάκης προσεγγίζει τον ίδιο τον κόσμο που η Εφη και τα στελέχη της υποτιμούν και τα προσεγγίζει με εμπιστοσύνη γιατί αυτός ο κόσμος είναι γνωστός και προέρχεται από το σήμερα της παραγωγικής διαδικασίας και των αναζητήσεων. Την Κυριακή θα υπερασπιστούμε το μέλλον #θεωρία_ιδεολογία_πολιτική.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ