Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης: “Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση – Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες”

Τι αποκαλύπτει για την πόλωση στο ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

Την εσωκομματική αντιπαράθεση που επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ και την πόλωση, λίγο πριν τις εκλογές, σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Καβάλα, όπου βρέθηκε σε περιοδεία. «Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση» σημείωσε, ενώ σχετικά με το λεκτικό του ατόπημα για την Κύπρο, δήλωσε ότι είναι κουρασμένος. «Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει ότι ακόμα και αν δεν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, οι οποίες καταγράφηκαν από τον Alpha, επεσήμανε ότι «από την αρχή έχω δεσμευτεί ότι θα μείνω στο κόμμα. Δεν είμαι εκείνος ο οποίος προκάλεσε την πόλωση. Παροτρύνω όλους και όλες να συνηδητοποιήσουν τι διακυβεύεται από εδώ και πέρα». «Διακυβεύεται το μέλλον του τόπου, διακυβεύεται αν τα παιδιά αυτής της χώρας θα μεγαλώσουν σε μια προοδευτική αποτελεσματική χώρα ή σε ένα αναποτελεσματικό κράτος που λέει είσαι στη μοίρα σου, ζεις από τύχη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στο διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, αναφέροντας πως «σε καμία περίπτωση δεν λέω εκλέγομαι και γίνεται αυτό το πράγμα άτσαλα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ως κοινωνία και να θεωρήσουμε ότι θρησκεία πρέπει να είναι δημοκρατικά αντιπροσωπευόμενη στη κοινωνία. Το οποίο σημαίνει να υπάρχει μια σταδιακή μετάβαση για διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας».

 «Τι ακριβώς δουλεύει από τον κρατικό μηχανισμό; Είναι κοινή λογική και ανθρωπιά, ο κόσμος έχει ανάγκη μια προοδευτική κυβέρνηση» υπογράμμισε ακόμη. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις μέρες, δεν μπορώ να μιλάω άλλο».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ