Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μάκης Βορίδης: «Προϊόν της στρατηγικής ήττας της Αριστεράς ο κ. Κασσελάκης»

«Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας είναι ευνοϊκό για τους εργαζομένους», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας

Tο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, με ταυτόχρονη κριτική προς το συνδικαλιστικό κίνημα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ακόμη και αυτά που βρίσκονται στα δεξιά του πολιτικού φάσματος), βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.

«Πόσοι απήργησαν; Πόσοι ήταν στις πορείες; Ήταν 5.000;». Με τα ερωτήματα αυτά ξεκίνησε τη συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας, επισημαίνοντας συγχρόνως ότι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, τους οποίους και αφορά, δεν απήργησαν. Απήργησαν εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, παρότι δεν τους αφορά. «Μιλάμε για απεργία …αλληλεγγύης, όταν οι κατ’ εξοχήν ενδιαφερόμενοι δεν απήργησαν», ανέφερε ο Μ. Βορίδης κάνοντας, επιπλέον, λόγο για «επαναστατική γυμναστική» και «απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος». Ένα κίνημα, συνέχισε, το οποίο είναι «βαθιά νυχτωμένο» και καθόλου γειωμένο στην κοινωνία, συμπλήρωσε. Και το οποίο δεν βοηθά να υπάρξει γόνιμος διάλογος.

«Ακούμε κραυγές, λες και έχει έλθει η καταστροφή του κόσμου», ανέφερε ακόμη, με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι «ο κόσμος έχει καταλάβει πού μας οδήγησαν οι εμμονές της Αριστεράς».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ