Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν μπορεί απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τον Χαρίτση

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι, κατά το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αντίπαλος αρκετός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης
δεν είναι αντίπαλος από τον οποίο θα κινδυνεύσει πραγματικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν είναι εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά ακούστηκε από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, στην εκπομπή «Live News» του MEGA. 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Ο Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο «Live News» για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τάσσεται υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, άρα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Χαρίτσης είπε πως η κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, κατά την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης τίθεται αντιμέτωπος με την Έφη Αχτσιόγλου, είναι μεγάλη.

«Δεν έχουμε κατανοήσει πόσο κρίσιμη είναι. Ο λόγος είναι πως εκλέγουμε πρόεδρο ενός κόμματος αλλά και τον εν δυνάμει πρωθυπουργό της χώρας. Δεν αφορά μόνο τα στελέχη του κόμματος αλλά και όλη την κοινωνία. Δεν είναι μόνο ζήτημα προσώπων αλλά έχει σημασία για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ερχόμαστε από μία εκλογική συντριβή αλλά και από το σοκ της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα», είπε αρχικά.

«Έχω στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου γιατί θεωρώ πως έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο από συλλογική δουλειά. Δεν έχω δει αντίστοιχο ολοκληρωμένο σχέδιο (σημ. από τον Στέφανο Κασσελάκη). Κατά τη γνώμη μου, αυτό το γλωσσικό λάθος μπορεί να συμβεί σε όλους αλλά το συγκεκριμένο δείχνει μία ελαφρότητα στο πώς αντιμετωπίζουμε την πολιτική, η οποία είναι πολλή σοβαρή. Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί και πρέπει να προχωρήσει μαζί μας και να δουλέψουμε όλοι μαζί αλλά όχι από τη θέση του προέδρου. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρέπει να είσαι στη Βουλή για να αντιπαρατίθεσαι και αυτά τα δίνει η υποψηφιότητα της Έφης Αχτιόγλου».

Στέφανος Κασσελάκης: Το θέμα δεν είναι να πει πώς θα νικήσει τον Μητσοτάκη, αλλά πώς θα το κάνει

Αναφορικά με το γιατί στις πρώτες εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μεγαλύτερα ποσοστά, είπε πως έχει επιδείξει σημαντικά προσόντα κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι και επίσης, γιατί τα μέλη στέλνουν ένα μήνυμα, πώς πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στο κόμμα.

«Ελπίδα για την αλλαγή που θέλουμε όλοι είναι να έχουμε σχέδιο, να έχουμε μαχητικότητα, ολοκληρωμένο πρόγραμμα και εμπειρία. Η εκτίμηση μου είναι πως η μάχη θα είναι αμφίρροπη. Η βούληση των πολιτών από εκεί και πέρα είναι απολύτως σεβαστή και έχουμε ευθύνη να συνθέσουμε όλοι μαζί και να προχωρήσουμε. Θα πρέπει να συζητήσουμε το σχέδιο και την πολιτική την επόμενη ημέρα. Από τον κ. Κασσελάκη έχω δει ενδιαφέρουσες θέσεις αλλά και άλλες που δεν συμφωνώ».

Στη συνέχεια τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγει μπροστά και να παίξει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Το θέμα δεν είναι να μας πεις πώς θα κερδίσεις τον Μητσοτάκη, αλλά πώς θα το κάνει. Αυτό που έχω δει είναι πως, όχι, δεν μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ