Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κώστας Tασούλας για Στέφανο Κασσελάκη: Περίμενα να λάβει μεγαλύτερο ποσοστό, ίσως και να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή

Ο Πρόεδρος της Βουλής, δεν αποκάλυψε γιατί το περίμενε ή τι είχε δει στον Στέφανο Κασσελάκη

«Ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό περίμενα να λάβει στην εκλογή του ο Στέφανος Κασσελάκης
, πολύ πάνω από αυτό που έλαβε, περίμενα να βγει με την πρώτη», σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, και σημείωσε πως «ήταν έκπληξη για μένα που πήρε μόνο το 56%» απαντώντας σε ερώτημα των κοινοβουλευτικών συντάκτων.

Μάλιστα ο κ. Τασούλας ανέφερε πως περίμενε την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, δεν αποκάλυψε γιατί το περίμενε ή τι είχε δει στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως «το σκεπτικό αυτό είναι κάπως περίπλοκο για να σας αναλύσω τώρα, πάντως την περίμενα».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν ο κ. Κασσελάκης έχει ζητήσει να τον συναντήσει, ανέφερε πως δεν του το έχει ζητήσει ούτε έχει γίνει κάποιο αίτημα από την πλευρά του για να παρακολουθήσει συνεδρίαση της Ολομέλειας. Πάντως εάν κάτι τέτοιο τεθεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παρακολουθήσει από τις θέσεις των εδράνων των αξιωματούχων που βρίσκονται αριστερά της έδρας της Βουλής.

Στο χωροταξικό θέμα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τασούλας σημείωσε πως του έχει ζητηθεί από το κόμμα να υπάρξει ανακατανομή των γραφείων καθώς έχει ζητήσει να παραχωρηθεί γραφείο στον κ. Κασσελάκη «είμαστε σε συνεννόηση και επικοινωνία να γίνουν κάποιες αλλαγές είναι σε εξέλιξη εχουμε στριμωχτεί λίγο στον πρώτο όροφο».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ