Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σπύρος Ραπανάκης: Έφυγα από την “Αυγή” για να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην διευθυντής της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», Σπύρος Ραπανάκης, επισημαίνει γιατί παραιτήθηκε μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, δίνει ο παραιτηθείς διευθυντής της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», Σπύρος Ραπανάκης.

Ο Σπύρος Ραπανάκης, ο οποίος αποχώρησε από τη διεύθυνση της εφημερίδας, αμέσως μετά την εκλογή στην ηγεσία του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για να διευκόλυνε την κατάσταση.

Σπύρος Ραπανάκης: Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της ‘’Αυγής’’ να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος», ανέφερε ο Σπύρος Ραπανάκης.

Ο πρώην πλέον διευθυντής της «Αυγής» – που στο παρελθόν έχει συγκρουστεί ανοιχτά και με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Κασσελάκη- , δεν στάθηκε εκεί και κατήγγειλε ότι και εκείνος και συνάδερφοί του στην εφημερίδα, αλλά και το ραδιόφωνο του κόμματος δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Ραπανάκης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ