Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, να μάθει τους βασικούς κανόνες της λειτουργίας της Βουλής

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, στον Στέφανο Κασσελάκη

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, καλό για όλους θα ήταν να μάθει τους βασικούς κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της λειτουργίας της Βουλής», ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε πει: «Η Ν.Δ. αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το Δ.Δ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ. Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση».

Η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη

«Πυρά» από τον Παύλο Μαρινάκη

«Είδαμε ένα βίντεο και νιώθω χρέος ως κυβερνητικός εκπρόσωπος να πούμε κάποια πράγματα, γιατί χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης και κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να «μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες στον χώρο και στο εστιατόριο της Βουλής αλλά να μάθει βασικές αρχές της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας». Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι «οι νόμοι ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, και ψηφίζονται από τους βουλευτές που είναι οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους. Υπάρχουν και νομοσχέδια που ψηφίζονται από αυξημένες πλειοψηφίες. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο κ. Κασσελάκης με τη σημερινή του ανάρτηση. Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Την αρχή της πλειοψηφίας;». Πρόσθεσε πως «νομίζω ότι δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς εκφράσαμε μια ευχή να αποκτήσει η χώρα μας σοβαρή αντιπολίτευση. Δεν το βλέπουμε αυτό. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ