Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νίκος Χαρδαλιάς: Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στον Τύμβο Μαραθώνα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, αποκάλυψε επίσης ότι κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκε είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων

Μια εναλλακτική και σύντομη συνέντευξη στην κάμερα του Mad Tv, παραχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Μάλιστα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής αποκάλυψε πως έχει κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνός.

«Έχετε κολυμπήσει ποτέ γυμνός;» ήταν η πρώτη ερώτηση προς τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά». «Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια» αποκρίθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Έχετε κοιμηθεί στο γραφείο;» ήταν η επόμενη ερώτηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Όσον αφορά, δε, πιθανά ψέματα που μπορεί να έχει πει μέχρι σήμερα σε ψηφοφόρους, ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν κάθετος στην κάμερα του Mad Tv. «Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την συνέντευξη του Νίκου Χαρδαλιά:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ