Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Βασιλική Μιλλούση έκανε… προπόνηση στα μέλη της ΟΝΝΕΔ

Η Βασιλική Μιλλούση σε μια διαφορετική προεκλογική συνάντηση

Η προπόνηση και η γυμναστική για την πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση είναι τρόπος ζωής και αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της, εκτός φυσικά από την ώρα που περνάει με την οικογένειά της. Όμως αυτόν τον καιρό η Βασιλική Μιλλούση μοιράζει τις ώρες της και με την πολιτική, καθώς είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ο αγώνας για τις εκλογές είναι για τη Βασιλική Μιλλούση ακόμα μία πρόκληση από την οποία θέλει να βγει νικήτρια. Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στα social media, μοιράζεται με όλους τους φίλους της μια διαφορετική… προπόνηση στο πεδίο της… πολιτικής. Η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική προεκλογική εκστρατεία, συνδυάζοντας τη γυμναστική με την πολιτική. Έτσι έφερε την γυμναστική στην ΟΝΝΕΔ του Νότιου Τομέα, όπου είναι και υποψήφια.

«Πώς είναι οι προεκλογικές συναντήσεις σου όταν είσαι αθλητής και υποψ. περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά», γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram και μας αποκαλύπτει μια… διαφορετική συνάντηση της γυμναστικής και της πολιτικής. Η Βασιλική Μιλλούση και μέλη της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή και αφού γυμνάστηκαν και διασκέδασαν, συζήτησαν για θέματα αθλητισμού στην Αττική.

Το βίντεο της Βασιλικής είναι αποκαλυπτικό τόσο για τις προθέσεις για την πολιτική όσο και για τα όσα έγιναν πριν πάρει την απόφαση να είναι υποψήφια. Αποκαλύπτει τις συζητήσεις με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, τους αρχικούς ενδοιασμούς, αλλά τελικά τη διάθεσή της για προσφορά που νίκησε την αρχική της άρνηση.

Πάντως, όπως φαίνεται και από το βίντεο, η Βασιλική Μιλλούση δεν χαρίστηκε… κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έβαλε δύσκολα στα μέλη της ΟΝΝΕΔ, τα οποία ωστόσο με την κατάλληλη καθοδήγηση κατάφεραν να την ολοκληρώσουν και να διασκεδάσουν.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ