Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βουλή: Στήριξη Χρυσοχοΐδη σε Αγαπηδάκη και “πυρά” κατά Βελόπουλου

«Από τις 30.9.23 έληγε η θητεία του, δεν ξέρω από πού παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Φιλίππου», απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα όσα καταλόγισε στον ίδιο o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την παραίτηση του προέδρου του οργανισμού

Στα όσα έχουν ακουστεί για τα εμβόλια
και την υφυπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της Βουλής.

«Από τις 30.9.23 έληγε η θητεία του, δεν ξέρω από πού παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Φιλίππου», απάντησε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα όσα καταλόγισε στον ίδιο o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την παραίτηση του προέδρου του οργανισμού.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού COVID-19, την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών υγείας, το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης φαρμάκων, την Ενιαία Λίστα Χειρουργείων και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη κάνει πολύ καλά τη δουλειά της

«Αν και ο covid τελείωσε, έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχει πολύ covid και υπάρχει κάθε εβδομάδα και έχουμε διαθέσει πολλά αντιικά φάρμακα. Κύριε Βελόπουλε κάνατε κάτι που δεν έπρεπε σήμερα, σας καλώ επειδή σας γνωρίζω πολλά χρόνια, αυτό να το πάρετε πίσω επιτεθήκατε στην κ. Αγαπηδάκη δεν έπρεπε να το κάνετε. Η κ. Αγαπηδάκη κάνει πολύ καλά την δουλειά της και η πολιτική στο εμβόλιο είναι πολύ συγκεκριμένη».

«Αν λοιπόν αυτά που λέτε ισχύουν εγώ έκανα λάθος, αν ισχύουν αυτά που λένε στον τύπο, κακώς λέγονται και γράφονται», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Η υφυπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, λαμβάνοντας τον λόγο απαντησε στον Κ. Βελόπολο, «απευθύνεστε στους πολίτες υπονομεύοντας την πολιτική του υπουργείου Υγείας. Σε σχεση με τα εμβόλια και την πολιτική πρόνοιας να μην υπονομεύουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στην επιστήμη. Απευθύνομαι στους πολίτες λέγοντας ότι το υπουργείο Υγειας δεν διακινεί fake news».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ