Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για πρόεδρο ΕΟΦ: “Δεν παραιτήθηκε, έληξε η θητεία του”

Όλα όσα είπε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), Δημήτρη Φιλίππου

«Του προέδρου του ΕΟΦ, έληξε η θητεία του δεν παραιτήθηκε». Αυτό είπε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, Δημήτρη Φιλίππου.

Μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας για τις ρυθμίσεις αντιμετώπισης του covid-19, o Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξήγησε πως η θητεία του προέδρου του ΕΟΦ, Δημήτρη Φιλίππου, είχε λήξει από τις 30/9 και πως δεν θα ανανεωθεί.

«Εγώ σας λέω επίσημα ότι 30/9 έληξε η θητεία του και δεν θα ανανεωθεί. Δεν αντιλαμβάνομαι αυτά περί παραίτησης», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 «Η δική μου δουλειά εκεί είναι να αναβαθμίσουμε τον ΕΟΦ, να τον εκσυγχρονίσουμε και να προστατέψει την υγεία του λαού. Να εξασφαλίσουμε επάρκεια φαρμακευτικών προϊόντων και αυτό κάνουμε» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ