Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παύλος Μαρινάκης: Αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα

“Δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας”, ξεκαθαρίζει ο Παύλος Μαρινάκης

Δριμεία κριτική σε όσους διακινούν ψευδείς ειδήσεις για εθνικά θέματα την ώρα που καθελκύεται η πρώτη ελληνική φρεγάτα Belharra και η Ελλάδα θωρακίζεται με μαχητικά αεροσκάφη Rafale, ασκεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μέσω γραπτής δήλωσής του.

Η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη:

Την ημέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας, είναι αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα.

Το ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μία φορά: δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας.

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρότερη διπλωματικά, γεωστρατηγικά και αμυντικά και σε αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε προσηλωμένοι.”

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ