Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε από τη Ρόδο πότε σκέφτηκε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίζει την υποψήφια περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Χρύσας Καραγιάννη .

Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας περιφερειάρχου Νοτίου Αιγαίου Χρύσας Καραγιάννη παρέστη το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης της Ρόδου και παρέστησαν σε αυτήν αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού της κυρίας Καραγιάννη.

Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Στέφανος Κασσελάκης άσκησε κριτική στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, για την πολιτική πρακτική του. Άσκησε, επίσης, δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα της Χρύσας Καραγιάννη.

Στέφανος Κασσελάκης: Μετά την πυρκαγιά του καλοκαιριού

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε, επίσης, γνωστό ότι η πρώτη του σκέψη να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο λίγο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού, «όπου διαπίστωσα τη διάλυση του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήρε, τέλος, την προσπάθεια των εθελοντών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και επισήμανε τις σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ