Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

 Πανηγυρική συνεστίαση του Ρ.Ο. Κέρκυρα – Καποδίστριας» – Υποτροφία – Εισδοχή νέου μέλους

Κατά τη χθεσινή πανηγυρική συνεστίαση του Ρ.Ο. Κέρκυρα – Καποδίστριας πραγματοποιήθηκε η επίσημη απονομή της ετήσιας υποτροφίας που χορηγεί ο όμιλος στη φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπυριδούλα Γρίμμα, η οποία επελέγη μεταξύ 7 υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση. Η υποτροφία χορηγείται κάθε χρόνο στη μνήμη της Γιολάντας Καραγιάννη, συζύγου του ροτ. Γρηγόρη Καραγιάννη και για την επιλογή του/της υποτρόφου λαμβάνονται υπόψη από ειδική επιτροπή αντικειμενικά κριτήρια εκπαιδευτικής επίδοσης και κοινωνικής κατάστασης.

Η Σπυριδούλα Γρίμμα ευχαρίστησε τον όμιλο για την υποτροφία εξαίροντας το κοινωνικό έργο και την πολυσχιδή δράση του Ομίλου. Ο πρόεδρος Ιωάννης Κοντός ευχήθηκε στην υπότροφο του Ομίλου καλή συνέχεια στις σπουδές της και με το καλό να την υποδεχθεί ως συνάδελφος στον δικηγορικό σύλλογο Κέρκυρας.

Ακολούθησε η εισδοχή στον όμιλο του καθηγητή Μουσικής και αναπλ. Αρχιμουσικού της Φ.Ε. Μάντζαρος Σπύρου Ρουβά τον οποίο καλωσόρισε ο Πρόεδρος διαβάζοντας το πλούσιο βιογραφικό του πριν του καρφιτσώσει στο πέτο το ροταριανό τροχό. Ο νέος ροταριανός Σπ. Ρουβάς ευχαρίστησε τον όμιλο για την ιδιαίτερη τιμή και υποσχέθηκε να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ευόδωση των σκοπών του Ομίλου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ