Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τη στήριξή του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επιβεβαιώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ανακοινώνει έκτακτο “μπόνους Χριστουγέννων”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth, στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε θα επιβεβαιώσει τη στήριξη του στο φορολογικό νομοσχέδιο, που έχει παρουσιάσει ο υπουργός Χατζηδάκης

Συνέντευξη στις 8 το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε θα παραχωρήσει o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
, όπου αναμένεται να μιλήσει για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά και να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth από το Powergame.gr «στη δεύτερή του θητεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει να βγαίνει όλο και πιο συχνά στα media. Με την ευκαιρία της σημερινής συνέντευξης του πρωθυπουργού και εφόσον ερωτηθεί (που θα ερωτηθεί, αφού είναι το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας) θα επιβεβαιώσει τη στήριξη του στο φορολογικό νομοσχέδιο, που έχει παρουσιάσει ο υπουργός Χατζηδάκης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Big Mouth, o Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε αυτό να γίνεται και από όσα στελέχη βγαίνουν καθημερινά στα Μέσα Ενημέρωσης. «Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν κάνει πίσω ο πρωθυπουργός, αλλά απεναντίας θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα μπροστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη Big Mouth.

«Καθοριστικό ρόλο για την επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο φορολογικό νομοσχέδιο, μαθαίνω ότι έχει παίξει, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, που έχει παρουσιάσει με σειρά επιχειρημάτων γιατί δεν πρέπει η κυβέρνηση να υποκύψει στον λαϊκισμό» καταλήγει η στήλη.

Τα μέτρα για τις ευάλωτες ομάδες

Η καλή πορεία των φορολογικών εσόδων για τον μήνα Οκτώβριο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έχει δημιουργηθεί ένα μαξιλάρι 300 εκατ. ευρώ, ανοίγει τον δρόμο για τη χορήγηση της επιταγής ακρίβειας στους ευάλωτους, όπως και πέρυσι. Αν δεν εξαντληθεί όλο αυτό το ποσό, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το επόμενο δίμηνο, τότε σίγουρα θα υπάρξει μια ενίσχυση 200 εκατομμυρίων ευρώ στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, δεν πρέπει να αποκλειστεί οι ανακοινώσεις να γίνουν εκεί.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ