Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Nίκος Σβέρκος στα Παραπολιτικά 90,1: Πολλοί βλέπουν στον Σακελλαρίδη μια λύση στο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Σβέρκος, ανέφερε επίσης πως ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε συνάντηση με τον ΑλέξηΤσίπρα, εκείνος αρνήθηκε, και το περιβάλλον Κασσελάκη το διέψευσε.

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τη δήλωση του για το μαξιλαράκι των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ εξαπέλυσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με τον Γιάννη Αργυρό ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος σημειώνοντας ότι πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο Σακελλαρίδη μια λύση στο πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε ότι η δήλωση αυτή αναιρεί τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη, τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπενθύμισε ότι ο κ. Τσίπρας, είχε δηλώσει περήφανος για το μαξιλαράκι καθώς εξασφάλιζε την ελληνική οικονομία για κάποια χρόνια. Ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης είχε δηλώσει στο συνέδριο του Economist ότι το μαξιλαράκι αποτελούσε εχέγγυο για μια καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Σημείωσε πως η απόφαση για το μαξιλαράκι ήταν επιλογή του Αλέξη Τσίπρα με υπουργό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ώστε να αποφευχθεί συνέχεια  του  μνημονίου. Τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει πως δεν γνωρίζει βασικά πράγματα και στην πραγματικότητα με την άγνοια του δημιουργεί κακές σχέσεις με τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά την συνάντηση Τσίπρα – Σακκελαρίδη είπε πως συζήτησαν για 
πολιτική, τις εξελίξεις, τη διάσπαση  και τι είναι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος, ενώ είπε πως πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο Σακελλαρίδη μια λύση στο πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ

Ανέφερε επίσης πως ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, εκείνος αρνήθηκε, και το περιβάλλον Κασσελάκη το διέψευσε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ