Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρία Συρεγγέλα: Κατανοώ πλήρως τις ευθύνες – Η σημερινή μέρα έχει έντονο συμβολισμό για όλες τις γυναίκες της ΝΔ

Η Μαρία Συρεγγέλα για την εκλογή της ως της πρώτης γυναίκας που αναλαμβάνει τη θέση της Γραμματέως της Νέας Δημοκρατίας

‘’Η Μαρία Συρεγγέλα ανταποκρίθηκε απόλυτα σε ό,τι της ανατέθηκε. Σημαντικό βήμα για την Νέα Δημοκρατία η εκλογή της ως γραμματέα. “Έλα Συρεγγέλα” είναι το σύνθημα’’ είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκης Μητσοτάκης στο τέλος της ομιλίας του από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, κατά την ομιλία της στην Πολιτική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε με αντικείμενο την εκλογή Γραμματέα.

Μαρία Συρεγγέλα: Τιμή και ευθύνη η εκλογή μου στη θέση της Γραμματέως της ΝΔ

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων, στην ομιλία της: ‘’Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και ευθύνη η εκλογή μου στη θέση της Γραμματέως. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ για την ψήφο όλα τα μέλη της ΝΔ (…) Κατανοώ πλήρως της ευθύνες. Η σημερινή μέρα έχει έναν έντονο συμβολισμό για όλες τις γυναίκες της ΝΔ που υπηρετούν και υπηρέτησαν την παράταξη’’.

Διαβάστε επίσης: ΝΔ: Τι σημαίνει η εκλογή της Μαρίας Συρεγγέλα στη θέση της γραμματέως – Οι δύσκολες αποστολές με επίκεντρο τις ευρωεκλογές του Μαΐου

Ο απερχόμενος Γραμματέας της ΝΔ και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης νωρίτερα ευχαρίστησε τους συνεργάτες κάνοντας αναφορά στη διαδρομή του στη θέση. ‘’Η Μαρία Συρεγγέλα είναι μια άξια γυναίκα, ένα στέλεχος που αγαπά την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΔ. Εντυπωσιακή η αφοσίωσή της και το πόσο μπορεί να ενώνει’’.

Πηγή: ertnews.gr

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ