Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μεσανατολικό: Βίντεο του βουλευτή της ΝΔ Τάσου Χατζηβασιλείου από το Ισραήλ την ώρα της επίθεσης της Χαμάς

“Οι ρουκέτες ακούγονταν η μία μετά την άλλη”, γράφει σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου

Σκηνές πολέμου έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου, κατά την παρουσία του στο Ισραήλ και το Τελ Αβίβ, αφού έγινε μάρτυρας μεγάλης επίθεσης της Χαμάς.

“Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη της Αμερικανο Εβραϊκής Επιτροπής από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου. Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Οι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη (…)” τονίζει στη μαρτυρία του στην πλατφόρμα Χ ο κ. Χατζηβασιλείου, αναρτώντας σχετικό βίντεο.

“Είναι αναγκαία η συνεννόηση για την ειρήνη!” ήταν η έκκλησή του βουλευτή Σερρών και γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ μετά τη συγκλονιστικη εμπειρία που έζησε.

H ανάρτηση του Τάσου Χατζηβασιλείου στην πλατφόρμα Χ

“Συγκλονιστική εμπειρία πριν από λίγο στο Ισραήλ.

Βρίσκομαι από το μεσημέρι στο Ισραήλ, συμμετέχοντας σε αποστολή βουλευτών από ευρωπαϊκές χώρες, για να δούμε από κοντά την κατάσταση στο πεδίο.

Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη του American Jewish Committee από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου.

Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου.

Οι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη, καθώς αναχαιτίζονταν από το Iron Dome.

Είναι αναγκαία η συνεννόηση για την ειρήνη!”

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ