Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανδρέας Δρυμιώτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τελείωσε και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ

«Εγώ θα συμβούλευα την Έφη Αχτσιόγλου να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε έχει τελειώσει και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ
», δήλωσε το πρωί της Τρίτης 21/11, ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης, με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑιοι έχουν αρνητική άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ανδρέας Δρυμιώτης: Εγώ θα συμβούλευα την Έφη Αχτσιόγλου να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα, ο Ανδρέας Δρυμιώτης εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας ότι «αν μείνει υπάρχει μια περίπτωση είτε στο συνέδριο με πρόταση μομφής είτε στις ευρωεκλογές, αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ, ποιος θα πάρει το κόμμα;».

*Διαβάστε εδώ: Το χλιδάτο διαμέρισμα που μένουν Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ – Το κτίριο με σουίτες από 300 ευρώ την ημέρα

«Εσείς περιμένατε ότι ο Κασσελάκης που βγήκε με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο, ούτε οι ΣΥΡΙΖΑοι να μην τον εμπιστεύονται πια;», αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Δρυμιώτης, προσθέτοντας ότι «εγώ θα την συμβούλευα (σ.σ. την Έφη Αχτσιόγλου) να μείνει».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν ΠΑΣΟΚ έχει εδραιώσει τη δεύτερη θέση, ο κ. Δρυμιώτης ξεκίνησε με «ένα χιουμοριστικό σχόλιο ότι ο ΕΟΦ ενέκρινε τις ομιλίες του Ανδρουλάκη για να κοιμάσαι».

«Ο Ανδρουλάκης είναι μονοθεματικός, έχει κολλήσει σε κάποια πράγματα, άλλα τον ρωτάνε και άλλα απαντάει. Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πάρει όλους τους ψήφους που του είχαν φύγει και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει καταφέρει. Δεν σου λένε πολιτικές προτάσεις», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ