Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

“Βέλη” Γεροβασίλη κατά Πολάκη: Δεν στηρίζω την παρέμβαση για τη Σία Αναγνωστοπούλου – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί

«Τέτοιου τύπου προσωπική αντιπαράθεση δεν μας αρμόζει, μόνο κακό κάνει» είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη

Την αντίθεσή της στην παρέμβαση Πολάκη
σε σχέση με τη Σία Αναγνωστοπούλου εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, το πρωί της Τρίτης.

«Τα πράγματα σήμερα δεν είναι ευχάριστα και δεν είναι εύκολα. Εκτιμώ ότι το πολιτικό διακύβευμα είναι μικρότερο των προσωπικών αντιπαραθέσεων. Σήμερα πια έχει δημιουργηθεί ένα μείγμα που είναι δύσκολο να το διακρίνει κάποιος», σημείωσε αρχικά η Όλγα Γεροβασίλη.

«Παίρνει προσωπικά χαρακτηριστικά, με δεδομένο ότι δυστυχώς υπάρχουν αντεγκλήσεις και δεν εννοώ στο επίπεδο της κορυφής, αλλά υπάρχει μια διάχυση προς τα κάτω που εκτονώνεται στο διαδίκτυο και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα που είναι πολύ κατώτερο των περιστάσεων», ανέφερε στη συνέχεια.

Όλγα Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα διαλυθεί

Παράλληλα, έσπευσε να υπογραμμίσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί, διότι πέραν όλων αυτών, υπάρχουν πολύ σοβαρά πολιτικά διακυβεύματα που όλοι γνωρίζουμε.

Για την «έξοδο» που έδειξε ο Κασσελάκης στην ομάδα Αχτσιόγλου η κα Γεροβασίλη είπε: «Με δεδομένο ότι όπως μαθαίνουμε όλοι τα πράγματα τείνουν προς τα εκεί και έχουν αναβολές, ως παραίνεση δεν το υποστηρίζω, αλλά αναγνωρίζω ότι η κίνηση αυτή έγινε γιατί είναι κοντά στην αλήθεια».

«Είναι δυο μήνες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, από την πρώτη μέρα δέχεται βολές. Είμαστε σε ένα συντεταγμένο κόμμα και πρέπει να στηρίξουμε την πλειοψηφική άποψη», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Λάδι στη φωτιά» η παρέμβαση Πολάκη

Σε συνάρτηση με την αντιπαράθεση του Παύλου Πολάκη με τη Σία Αναγνωστοπούλου, διευκρίνισε ότι «δεν ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, γιατί ήταν βασισμένο σε κάτι παλιό και με τη συναίνεση της Σίας Αναγνωστοπούλου», αλλά είπε ότι πρόκειται για μια παρέμβαση που η ίδια δεν υιοθετεί και δεν στηρίζει, «γιατί αυτά έρχονται να ρίξουν λάδι στη φωτιά».

«Τέτοιου τύπου προσωπική αντιπαράθεση δεν μας αρμόζει, μόνο κακό κάνει και δη όταν είσαι στη θέση της σταθερής πλευράς που στηρίζει αυτό που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία, δηλαδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει πολλά να κάνει». «Καλό θα ήταν να βγούμε από αυτό χωρίς να έχουμε αυτό το μεγάλο τραύμα και την αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα: Σάλος για την επίθεση Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου: “Χυδαίο να εμπλέκει προσωπικά-ιατρικά δεδομένα σε πολιτικές αντιπαραθέσεις”

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Δεν είμαι εγώ αυτή που θα υποδείξω, ο ίδιος ξέρει πάρα πολύ καλά τον χώρο και ξέρει το πότε και πώς θα παρέμεβει, εκτιμώ ότι η πολιτική του παρέμβαση ήταν στον σωστό δρόμο και μένει να δούμε την κατάληξη της παρέμβασης αυτής.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ