Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρινάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Σημαντικό σταυροδρόμι οι ευρωεκλογές – Στόχος να αποτυπωθούν οι μεταρρυθμίσεις στους πολίτες

«Η κυβέρνηση πήρε ισχυρή εντολή για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις. Θέλουμε οι πολίτες να αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουμε έχει θετική επίδραση στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης στα παραπολιτικά 90,1

«Σημαντικό σταυροδρόμι οι ευρωεκλογές
, όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοράη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών ήταν μεγάλη παρακαταθήκη.

«Η κυβέρνηση πήρε ισχυρή εντολή για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις. Θέλουμε οι πολίτες να αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουμε έχει θετική επίδραση στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης. Όπως σημείωσε ο κ. Μαρινάκης, στόχος της ΝΔ είναι να αρχίσουν να αποτυπώνονται οι μεταρρυθμίσεις και οι λύσεις προς τους πολίτες.

Σε ό,τι αφορά το φορολογικό νομοσχέδιο απάντησε πως δεν υπάρχει στοχοποίηση των ελευθέρων επαγγελματιών, ενώ είπε πως θα εξεταστούν σημειακές παρεμβάσεις.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι δεν έχει εικόνα για ανασχηματισμό, ενώ χαρακτήρισε άξιο στέλεχος τη βουλευτή του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών και πρώην υφυπουργό Οικογένειας Μαρία Συρεγγέλα, που εκλέχθηκε νέα γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μαρινάκης διεμήνυσε για άλλη μια φορά: «Με την Τουρκία έχουμε μπει σε φάση διαλόγου. Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ