Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC: Τα λεγόμενα του Μητσοτάκη για τα Γλυπτά είναι η γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων

Πρόκειται για μία “κακή μέρα” για τα δύο κράτη δήλωσε ο υπουργός Εργασίας

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο δίκτυο του BBC, στην εκπομπή “World at One”, έκανε λογο για “κακή μέρα” στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, όσον αφορά την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η βρετανική πλευρά υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση αυτή έγινε ύστερα από τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

“Δεν θέλω να παρέμβω στις πολιτικές σας, δεν θα ήταν ευγενικό απέναντι σε έναν φίλο. Θα σας πω ξανά πως ήταν μια κακή ημέρα” δήλωσε αρχικά ο υπουργός Εργασίας, Άδωνιας Γεωργιάδης, για το συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών και συνέχισε: “Πιστεύω πως όταν ο πρωθυπουργός σας το ξανασκεφτεί, θα καταλάβει πως ο Έλληνας ομόλογός του είναι μια σημαντική προσωπικότητα. Ο ελληνικός λαός τον επανεξέλεξε, τον εμπιστεύτηκε και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: αυτό που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του (στο BBC), δεν αποτελεί μονάχα τη δική του γνώμη. Αποτελεί τη μοναδική γνώμη που έχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες και πολύ περισσοτέρα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο“.

Η ανάρτηση του BBC

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ