Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

“ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Από το χθες στο σήμερα” με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη (Εικόνες)

Η αίθουσα γέμισε από νέες φοιτήτριες και νέους φοιτητές, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Παύλο Μαρινάκη

Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, ολοκληρώθηκε η πολιτική ακαδημία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τίτλο «ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Από το χθες στο σήμερα» και κεντρικό ομιλητή, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη.

Η αίθουσα γέμισε από νέες φοιτήτριες και νέους φοιτητές, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

“Συζητήσαμε για όσα σήμαινε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τον ίδιο, όντας φοιτητής στη Νομική της Κομοτηνής, αλλά και για όσα σημαίνει σήμερα, για όλους εμάς, καθώς οι αξίες που πρεσβεύει η Οργάνωσή μας, παραμένουν ανεξίτηλες στο χρόνο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και συνεχίζει:

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Ακαδημίας, μίλησε για τη σημασία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει από την ίδρυσή της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τόνισε ότι το φετινό σύνθημα της καμπάνιας για φοιτητές-πρωταγωνιστές, ενσαρκώνει όλα όσα διεκδικήσαμε τόσο στο χθες, όσο και στο σήμερα.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διαχρονικά μέσα από τη στάση της και τη δράση της, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και εν γένει, σε ένα καλύτερο ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο. Οι προτάσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο παρελθόν, λοιδορήθηκαν και πολεμήθηκαν από πολλούς, σήμερα όμως, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, γιατί γίνονται πια νόμοι του κράτους.

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα, πως αυτό που καθιστά τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, εδώ και 36 χρόνια, 1η δύναμη μέσα στο ελληνικό Πανεπιστήμιο, είναι πως πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την εποχή της, διαρκώς πρωτοπορεί και αυτό οφείλει να συνεχίσει να κάνει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, για την πολύ ουσιαστική σημερινή συζήτηση και να δεσμευθούμε πως με πυξίδα τη δική του ξεχωριστή ματιά, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, ακόμη πιο μαζικοί, ακόμη πιο αποφασιστικοί.

Κάθε μέρα ένα βήμα πιο μπροστά, κάθε μέρα στο πλευρό των φοιτητών.”

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ