Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γκάλοπ της GPO για τα Παραπολιτικά: Το 84,7% πιστεύει ότι οι ελεύθεροι επαγγελµατίες φοροδιαφεύγουν – Υπέρ του νέου φορολογικού τo 56,4%

To θέμα της φοροδιαφυγής ερεύνησε η δημοσκόπηση της GPO για τα Παραπολιτικά.

Σοβαρό πρόβληµα µε τη φοροδιαφυγή

, σε ποσοστό 87,9%, βλέπουν οι ερωτηθέντες της δηµοσκόπησης της GPO που πραγματοποιήθηκε για λογαριασµό των «Παραπολιτικών», ενώ στην αξιολόγηση του νέου φορολογικού νοµοσχεδίου της κυβέρνησης το 59,8% πιστεύει πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση ενώ το 47,7% θεωρεί πως θα είναι αποτελεσματικό και θα περιορίσει τη φοροδιαφυγή.

Για τους σκοπούς της ερευνητικής διαδικασίας και την εξαγωγή συµπερασµάτων, η έρευνα χωρίστηκε σε δύο θεµατικές ενότητες. Η πρώτη αφορά την αντίληψη των ερωτηθέντων για τη φοροδιαφυγή, προκειµένου να αποτυπωθούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσµατικά οι στάσεις και οι απόψεις των πολιτών απέναντι στο φαινόµενο αυτό στην Ελλάδα. Η δεύτερη ενότητα αποτελείται από ερωτήσεις που εστιάζουν στην αντίληψη των πολιτών, κατά τη δεδοµένη χρονική περίοδο, για το νέο φορολογικό νοµοσχέδιο.

forodiafigi

forologiko

*Διαβάστε ολόκληρη την δημοσκόπηση της GPO στα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου σε όλα τα περίπτερα της χώρας.

Google News icon
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ