Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η αντίδραση του Χάρη Δούκα από το Ντουμπάι για τη δήλωση του σουλτάνου Αλ Τζαμπέρ: ‘’Μεγάλες αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα της συνόδου για το κλίμα’’ (Βίντεο)

Το σχόλιο του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα από το Ντουμπάι, όπου γίνεται η σύνοδος για το κλίμα για τη δήλωση του προέδρου της COP28.

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντα του, ο εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, που βρίσκεται στη σύνοδο για το κλίμα στο Ντουμπάι, σχολίασε αρνητικά δήλωση του σουλτάνου Αλ Τζαμπέρ και προέδρου της COP28.

Ο Χάρης Δούκας, σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok από το Ντουμπάι, τόνισε την ανάγκη για μία ξεκάθαρη δέσμευση, έστω και σταδιακή, κατάργησης της χρήσης ορυκτών καυσίμων.

‘’Η σταδιακή κατάργηση της χρήσης ορυκτών καυσίμων μπορεί να οδηγήσει την ανθρωπότητα ξανά στις σπηλιές’’ ανέφερε ο σουλτάνος Αλ Τζαμπέρ και πρόεδρος της COP28, μία δήλωση που έφερε αντιδράσεις και σχολιάζει με τη σειρά του ο Χάρης Δούκας, τονίζοντας μάλιστα πως ‘’δημιούργησε μεγάλες αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα της Συνόδου για το κλίμα’’.

Ο κ. Δούκας τονίζει ότι το πιο σημαντικό είναι ‘’να καταλήξουμε σε μία δέσμευση για σταδιακή έστω κατάργηση της χρήσης ορυκτών καυσίμων’’, καθώς, όπως ανέφερε, δεν υπάρχει χρόνος.

Δείτε το βίντεο:

@doukasharis Θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε μία ξεκάθαρη δέσμευση για τη σταδιακή, έστω, κατάργηση της χρήσης ορυκτών καυσίμων που οδηγούνε στην ανθρωπογενή κλιματική κρίση; #tiktok #athens #harisdoukas #fyp #cop28 ♬ πρωτότυπος ήχος – HarisDoukas

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ