Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα με τρία αεροπλάνα και λιμουζίνες από τιτάνιο και ατσάλι (Βίντεο)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται στην Αθήνα με τρία αεροπλάνα, το ένα είναι μόνο για να μεταφέρει τις αλεξίσφαιρες λιμουζίνες του.

Αντίστροφη μέτρηση για την επίσκεψη τουΤούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας θα παραμείνει στη χώρα μας για λίγες ώρες, με την Αθήνα να κρατάει χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών, έχοντας ως στόχο να διατηρηθεί το καλό κλίμα των τελευταίων μηνών στα ελληνοτουρκικά και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση υποχώρησης στα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Διαβάστε επίσης: DW: Νέα σελίδα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Ευνοϊκοί οιωνοί, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς με τον Ερντογάν

Μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα με τρία αεροπλάνα και λιμουζίνες από τιτάνιο και ατσάλι

Η δημοσιογράφος, Χριστίνα Κοραή, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επίσκεψή του.

Όπως είπε, ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να φτάσει όχι με ένα αλλά με…τρία αεροπλάνα. Μάλιστα, το ένα αεροπλάνο θα έχει μόνο τις λιμουζίνες του.
Οι συγκεκριμένες λιμουζίνες αντέχουν σε πυροβολισμούς, εκρήξεις και επίθεση από χημικά.

Η λιμουζίνα είναι κατασκευασμένη από κράμα τιτανίου και οι πόρτες έχουν επιπλέον, ατσάλι πάχους 13 εκατοστών.

Τον Ερντογάν δεν θα συνοδέψει η Εμινέ, ενώ μαζί του θα έρθουν 8 υπουργοί. Μάλιστα, 15 Μέσα Ενημέρωσης θα βρίσκονται πάνω στο δικό του αεροπλάνο ενώ στις δηλώσεις που θα κάνουν οι δύο ηγέτες δεν θα γίνουν ερωτήσεις.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ