Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ερντογάν για επίσκεψη στην Αθήνα: “Μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος με την Ελλάδα, μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα”

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας όσον αφορά την επίσκεψή του στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, έκανε δηλώσεις για την αυριανή (7/12) επίσκεψή του στην Αθήνα

«Αύριο θα πάμε στην Ελλάδα. Είχαμε διαμάχες με την Ελλάδα χθες και θα συνεχίσουμε να έχουμε και αύριο. Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος ως δύο χώρες που μοιράζονται την ίδια θάλασσα», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στις σχέσεις των δύο χωρών ανέφερε ότι «κάθε πρόοδος που κάνει η χώρα μας στον πολιτικό, διπλωματικό και οικονομικό τομέα στις διμερείς σχέσεις της, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον Τουρκικό Αιώνα. Βαδίζουμε αποφασιστικά προς τους στόχους που έχουμε θέσει, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας σε κάθε πολίτη που υποστηρίζει το όραμά μας για τον αιώνα της Τουρκίας. Λύνουμε ένα προς ένα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πίσω μας. Ελπίζουμε να γίνουμε καλύτεροι από εδώ και πέρα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ