Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τσακλόγλου στα Παραπολιτικά 90,1: Η τροπολογία για τους μετανάστες δεν προβλέπει ελληνοποιήσεις

Όσον αφορά στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σχετικά με το εν λόγω νομοσχέδιο, ο Πάνος Τσακλόγλου ανέφερε πως δεν μπορεί να τον ερμηνεύσει

Η τροπολογία για τους μετανάστες δεν προβλέπει ελληνοποιήσεις
, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, σημειώνοντας παράλληλα πως η χώρα έχει τρομακτικές ανάγκες στον παραγωγικό τομέα.

Ακόμα, τόνισε ότι είχαν μηδενικό αποτέλεσμα οι επανειλημμένες προσπάθειες και τα κίνητρα να βρεθούν εργάτες γης.

Όσον αφορά στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σχετικά με το εν λόγω νομοσχέδιο, ο Πάνος Τσακλόγλου ανέφερε πως δεν μπορεί να τον ερμηνεύσει.

Σημείωσε πως οι μετανάστες δεν έχουν προορισμό την Ελλάδα, αλλά η χώρα μας είναι πέρασμα.

*Διαβάστε εδώ: Βουλή: Προς συζήτηση σήμερα η τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες, την Τετάρτη η ψήφιση – Οι αντιδράσεις εντός ΝΔ και η στάση Σαμαρά

Πάνος Τσακλόγλου: Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο φέρνει μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της επαγγελματικής ασφάλισης

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο Πάνος Τσακλόγλου επισήμανε ότι κάνει μια μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της επαγγελματικής ασφάλισης, περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα διατάξεων που αφορούν κοινωνικό- ασφαλιστικά ζητήματα, αλλά και διευκολύνσεις σε όσους χρωστούν στον ΕΦΚΑ.

Για τις εκκρεμείς συντάξεις κύριας ασφάλισης, είπε ότι είναι 25 με 30 χιλιάδες, ενώ σημείωσε ότι 15.000 από αυτές τις συντάξεις θα εκκαθαριστούν αυτόματα.

Τέλος, επανέλαβε πως την επόμενη τριετία δεν θα γίνει καμία αύξηση στα όρια συνταξιοδότησης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ