Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αντάμωμα Ελληνογεωργιανού Πολιτισμού στην Κέρκυρα

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών θα πραγματοποιήσει το διήμερο 27 και 28 Ιανουαρίου 2024 εκδηλώσεις με θέμα Αντάμωμα Ελληνο – Γεωργιανού Πολιτισμού στην Κέρκυρα σε συνεργασία με το Γεωργιανό Πολιτιστικό κέντρο “CAUCASUS” καθώς και την Γεωργιανή Πρεσβεία στην Ελλάδα .

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα έναρξης 19:45  θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κέρκυρας μουσικοχορευτική βραδιά με την συμμετοχή των : Γεωργιανό Πολιτιστικό Κέντρο”CAUCASUS’’ , το Μουσικό Σύνολο Γεωργιανού Παραδοσιακού Τραγουδιού “MARTVE” , το Ιόνιο Ωδείο με τους καθηγητές Λία Κολυτά ( Υψίφωνο ) – Μαρία Μάζη ( Πιάνο ) – Δημήτρη Αργυρό (Κλαρινέτο ) , Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Κέρκυρας , Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών με τα χορευτικά σχήματα εφήβων και ενηλίκων .

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Επίσης μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών το νησί θα επισκεφτούν αξιωματούχοι της Γεωργιανής κυβέρνησης καθώς και αποστολή της Γεωργιανής Πρεσβείας και επιχειρηματιών.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γεωργιανής Πρεσβείας και του Εθνικού Τμήματος CIOFF και έχει την Υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ