Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Συνάντηση αντιδημάρχου Τουρισμού Σπ. Χαλικιόπουλου με την αρμόδια αντιπερεφερειάρχη Ελένη Παπαναστασάτου

Στο πλαίσιο των επαφών για την οργάνωση των χαρτοφυλακίων τους, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων , Σπύρος Χαλικιόπουλος, και η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Ιονίων Νήσων, Ελένη Παπαναστασάτου, συναντήθηκαν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Ιστορικό Δημαρχείο της Κέρκυρας.

Στην συνάντηση, αφού διαπιστώθηκαν τα προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί στην Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά γενικότερα, συζήτησαν για κοινά θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές τους.

Θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο συντονισμός για την προώθηση έργων και προγραμμάτων, που σχετίζονται με την τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς και η υποστήριξη επιμορφωτικών προγραμμάτων για την παραγωγή καταρτισμένου προσωπικού, κυρίως σε κλάδους που εντάσσονται ή σχετίζονται με την τουριστική οικονομία.

Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα οργάνωσης κοινών δράσεων, για την ενίσχυση των σχέσεων και αξιοποίηση του απόδημου Ελληνισμού στον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Η συνάντηση έληξε με τη δέσμευση και από τις δύο πλευρές, για στενή και παραγωγική συνεργασία, στο πλαίσιο των συνεργειών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ